Indretning og trends

Slip fuglene fri i din bolig

af Pia Buusmann 28.01.2009
Foto: Jes Buusmann
Fuglemotiver er trendy i boligen lige nu. Her kan du blive inspireret til, hvordan du pynter dit hjem med fugle.

At være fri som fuglen er et velkendt ordsprog. Men fugle er ikke bare frie, de er også smukke og farverige og derfor enormt dekorative at pynte boligen med.

Et blomstrende tableau
Find et velegnet sted i stuen, og lav dit eget tableau af urtepotter med påklistrede glansbilleder, dekorative bøger, hjemmelavede billeder og blomster. Her har vi lavet en opstilling med en robust stendue, 685 kr. (Wiingaard Boheme Interieur), lille blåstribet kande med blomst og lyserød kande, 78 kr. (Akimbo), hjemmelavet fuglebillede i ramme, 85 kr. (Details 91), og stålfad, 850 kr. (Wingaard Boheme Interieur). På potterne har vi limet glansbilleder på fra Akimbo. Efterfølgende har vi lakeret med en klar lak fra Panduro Hobby.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Slip fuglene ud af buret
Gamle fuglebure kan være ganske yndige og dekorative som pynt i boligen, og de små fugle er lige så søde ude i det fri som i buret. Pris 18 kr. per styk. (Akimbo). Fugleburene koster cirka 1.200 kr. per styk. (Details 91). Koppen i det nederste fuglebur er fra Villeroy og Boch og koster 225 kr. (Magasin). Pink dåse i baggrunden, 50 kr. (Lisbeth Dahl). Fuglebadet er privateje. Billedet i baggrunden er lavet af en gammel guldramme, hvori der er limet et udklip fra et ugeblad med fuglemotiv.

Læs også:
Dekorativ dåse
Borddekoration i fuldt flor
Nylonblomster trin for trin