Smukke, elegante glas
Tips & tricks

4 tips til at vedligeholde dine glas

Linda Østergaard 18.09.2014
/ Foto: Holmegaard
Har du glas med kalkpletter eller små skår i kanten? Vi giver dig fire nemme tips til at vedligeholde dine glas, så de holder sig flotte og fejlfri i mange år.
Glas i transparente nuancer og med florlette former er elegante, og de fungerer som smukke stilleben i køkkenet. En samling af dine yndlingsglas på køkkenhylderne tilfører skønhed og stil, og på spisebordet giver smukke glas din opdækning det sidste eksklusive touch. Men det kræver, at dine glas er strålende rene og ikke har pletter eller ridser. I køkkenet: Kom havens høst på glas Vil du have dine glas til at holde sig flotte og klare, så er her fire gode råd til evigt smukke glas.

Undgå ridser

Undgå at ridse glasset, da en svækket overflade er mere tilbøjelig til at gå i stykker.

Pas på temperaturen

Undgå drastiske temperaturændringer, da det kan få glasset til at sprænge. Guide: 5 tips til rent sengetøj

Brug glasprogram

Vask dine drikkeglas i opvaskemaskinen på glasprogram på max 55°C. Husk at indstille din maskine i forhold til vandets hårdhed og ikke at overdosere opvaskemidlet, så du undgår kalkpletter.

Husmorråd til glas

Glas med påsat dekoration tåler ikke opvaskemaskine. Vask disse i varmt vand tilsat eddike, og lad dem lufttørre. I haven: Sådan undgår du edderkopper derhjemme Herunder finder du 10 lækre varme drikke, som du kan fylde i dine favoritglas- og kopper.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.