Buketter & kranse

Videokursus: Lær at binde smukke buketter og kranse

Af 0 26.06.2019
26.06.2019 - Video: Allie. Foto: Tina Brok Hansen.
Deltag i ISABELLAS nye trin for trin-videokursus, og lær at lave buketter og kranse af professionel blomsterbinder Esther Geneser. Læs mere om kurset her, og se hvordan du tilmelder dig!

Drømmer du om at binde dine egne smukke buketter og kranse frem for altid at slå turen forbi blomsterhandleren? Deltag i ISABELLAS nye online videokursus, og lær grundteknikkerne trin for trin med brasilienske blomsterbinder Esther Geneser. Du tilmelder dig via linket nederst i artiklen.

Blomsterbindingskursus

TRIN FOR TRIN-BLOMSTERBINDING I DIT TEMPO

Esther er kendt for sin 37.000kvm2 romantiske og storblomstrende besøgshave nær Hillerød, og holder flere gange årligt professionelle blomsterbindingsworkshops i sit værksted.

I samarbejde med ISABELLAS underviser Esther nu også i en online videoserie, hvor du bliver guidet til de basale teknikker bag buket- og kransebinding - alt imens du sidder hjemme i ro og mag og kan pause og spole frem og tilbage i kurset, som det passer dig.

Videokurset består af 5 lektioner af 15-35 minutters varighed og indeholder tips og tricks til både nye og øvede blomsterentusiaster. I de 5 videoer lærer du at lave henholdsvis en vild buket, en klassisk buket, en oasis-opsats, en krans og en buket, der er flot både frisk og tørret.

Når du har tilmeldt dig, har du ubegrænset adgang til de 5 videoer, så du kan bruge dem igen og igen, hvis du får brug for at opfriske teknikken på ny.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Klik ind på www.blomsterkursus.contentbase.dk og få adgang til kurset med det samme.

OBS: Du kan både købe og leje videoerne. Leje betyder, at du kan streame videoen/videoerne i 48 timer.

Pris: En video koster 69 kr. Køb alle fem for 269 kr.