5 DIY-idéer med blomsterprint
DIY-projekter

DIY: 5 idéer med blomsterprint

Af Eva-Marie Wilken 11.06.2018
Foto: Martin Sølyst. Regi: Panduro Hobby, Creativ Company, frou-frou.dk, A Simple Mess, Södahl og MP Tapeter.
Lav dit eget unikke og blomstrende boliginteriør. Vi giver inspiration til 5 nemme DIY-projekter med blomsterprint, der giver boligen et sommerligt udtryk.

Blomster og planter er hotteste mode inden for tøj og 
boliginteriør. Vil du spare en formue på ting til hjemmet, kan du 
selv lave fine billeder, stofnet, kort og æsker af gamle 
botaniske plakater og havebøger. Vi viser dig, hvordan du gør.

Mere DIY-inspiration: Fra rabarberblad til fuglebad

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lav en blomstrende havedagbog

Mangler du en god og billig gaveidé til haveejeren, er det fint at dekorere en notesbog med et blomsterprint. Så kan modtageren skrive sine haveerfaringer ned og gemme dem til næste år. Du kan bruge skolehæfter eller notesbøger fra boghandleren.

Sådan gør du:

Klip et botanisk motiv ud fra en gammel bog, eller print det ud fra nettet, og lim det på med decoupagelim. Vær omhyggelig med at udjævne buler og luftbobler.

Her kan du købe botaniske bøger, papir og plakater
Flere antikvariater, boghandlere og netbutikker, der sælger gamle møbler og interiør, har altid gamle botanikbøger og -plakater på lager. Ellers kan du ofte finde dem billigt på loppemarkeder eller på dba.dk. Du kan også købe papir og plakater fra nyt.

Det behøver ikke at være dyrt. På desenio.dk kan du købe smukke moderne plakater med botaniske motiver fra 29 kr. Og på allposters.dk finder du et stort og farverigt udvalg af plakater i næsten alle størrelser. På hobby-crafts24.eu finder du almindeligt papir med botaniske mønstre til billige penge.

Se flere blomstrende DIY-idéer i galleriet: