Andesandwich med syltede agurker og valnøddemayonnaise

Det skal du bruge: 
Valnøddemayonnaise:
2 æggeblommer
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. grov sennep
1 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. salt
3 dl vindruekerneolie
1 dl valnøddeolie
Peber
Evt. lidt citronsaft
Desuden:
30 g valnøddekerner
1 salathoved
200- 300 g koldt, stegt andekød
Salt og peber
1 flutes
100 g syltede drueagurker

Sådan laver du valnøddemayonnaise: 

  1. Pisk æggeblommerne sammen med sennep, eddike og salt.
  2. Pisk derefter olien i lidt ad gangen, indtil den ønskede konsistens er opnået.
  3. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.

Sådan laver du andesandwichen:

  1. Rist valnødderne på en pande, til de er en smule gyldne.
  2. Skyl salaten, og pluk den i mindre stykker.
  3. Skær andekødet i strimler, og steg det sprødt på en pande.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Skær flutet i skiver, og rist dem.
  6. Skær drueagurkerne i skiver.
  7. Smør brødskiverne med valnøddemayonnaise, læg salat, drueagurker, og andekød på, og drys med ristede valnødder.

Tip!
En rest flæskesteg kan også fint bruges til denne sandwich.