Skønhed & velvære

3 gode råd, der gør dine plejerutiner mere klimavenlige

Aller Sund 5.10.2021
Aller Media
Der kan være langt fra ønsket om at være klimavenlig og så til at føre det ud i livet. Det kan nemlig være svært at gennemskue, hvad der batter mest, og hvor man skal lægge sit fokus. Derfor har vi spurgt eksperten, der kommer med tre simple råd til en mere klimavenlig toilettaske

Hvad gør man, når man gerne vil gøre sin toilettaske mere klimavenlig og tage gode valg? Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte og hvad der er vigtigst at fokusere på. Og for mange af os betyder det, at vi måske slet ikke får gjort noget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor har vi bedt om hjælp hos Lisbeth Engel Hansen, der er kriteriechef hos Miljømærkning Danmark.

Og hun har disse tre simple huskeregler, som vi nok alle kan efterleve.

De 3 klimavenlige huskeregler

1: Brug op, før du køber nyt

Det bedste, du kan gøre for klimaet, er i første omgang at bruge det op, du har, før du køber nyt. Sådan etablerer du først og fremmest en klimabevidst toilettaske.

2: Skær ned

Det er klart, at intet forbrug ville være at foretrække, men fordi det ikke er realistisk, er et godt råd at skære ned på antallet af produkter på din hylde og spørge sig selv: Hvad har jeg reelt set brug for?

3: Led dig ikke ind i fristelse

Lad dig ikke friste af tilbud som “få en kropsolie med i købet”, som du normalt aldrig ville købe. Tænk hele tiden på, hvad du elsker at bruge, og gå udelukkende efter det.