Sensommerblomster - høstfloks
Blomster & Planter

9 sensommerblomster du kan plante i efteråret

af Maja Grønbæk 2.09.2015
Foto: Pernilla Wästberg
Sensommerblomster er et fantastisk syn med deres farvepalet af lilla, rosa, creme, hvid og et pift af orange og gul. Se, hvilke blomster du kan plante i haven i efteråret, hvis du vil have farverige skønheder, der holder.

Der er ikke noget bedre end at lade havens blomster- og farveflor vare så længe som muligt. Gerne langt ind i sensommeren. Derfor er det da også oplagt, at vælge planter, der blomstrer i løbet af sensommeren og langt ind i efteråret.

Så brug alle de muligheder, der er for at strække havesæsonen og lad op til efterår og vinter med masser af farver. I galleriet herunder får du 9 gode bud på sensommerblomster.

Personlige sensommerblomster

Du har et væld af muligheder for at sætte dit personlige præg på havens udseende ved at udvælge og sammensætte præcis de farver, du bedst kan lide.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sensommerens blomster fås i hele farvepaletten, så det er bare at vælge og lave dit eget galleri i haven. Selvom havetrenden skifter, slår det aldrig fejl at sammensætte sin egen blomsterhave. Og med smukke blomster ude har du også altid mulighed for at lave en flot buket til inden døre eller som en fin værtindegave.

Læs også: Sådan forlænger du sommeren på terrassen

Få inspiration til sensommerblomster, du kan plante i efteråret: