Kød og fjerkræ

5 italienske opskrifter

Med disse fem italienske retter, får du det bedste af det bedste fra det italienske køkken. Prøv en pizza, risotto eller en lækker ravioli med ricotta!
af Redaktionen / Foto: Betina Hastoft 3.09.2013

Står den på italiensk til middag? I det skønne italienske køkken er der noget for enhver smag, og i nedenstående galleri har vi samlet fem lækre opskrifter på italiensk mad. Hvad enten du er til en nem pizza eller en mere avanceret kødret, går du ikke galt i byen med en italiensk opskrift.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Italiensk dessert - 10 lækre opskrifter!

Italiensk mad er verdenskendt for gode pizzaer, pasta og risotto, men den består af så meget andet. Det italienske køkken repræsenterer det brede spektrum af gode oste, spændende krydderurter, kaffe, brød, desserter, kødretter og ikke mindst smagfulde fiskeretter. Det populære italienske køkken har i mange år gået sin sejrsgang over hele verden, og er i dag en favorit på madplanerne i mange danske hjem.

Læs også: Tomatsalat: Opskrift på tomatsalat med mozzarella!

Her får du et udvalg af italienske klassikere, som du nemt kan fremtrylle i dit eget køkken. Server dem på en travl hverdag eller sæt dit eget præg på en lækker pizza, og server den til en gæstemiddag.

Læs også: De 5 bedste pizzasteder i København!