Aftensmad

Cannelloni med mozzarella

Servér brandvarm cannelloni med frisk mozzarella - det er nem og lækker hverdagsmad! Snup opskriften på cannelloni lige her.
af Redaktionen. 8.03.2022

Det skal du bruge:

  • 350 friske lasagneplader
  • 400 g frisk mozzarella
  • 200 g feta
  • 2 dåser flåede tomater 
  • 1 potte basilikum
  • Lidt smør eller olie

Sådan laver du cannelloni

  1. Tænd ovnen på 180°.
  2. Rul lasagnepladerne ud, og skær dem i ca. 12 kvadrater.
  3. Riv mozzarellaen i mindre stykker, og del fetaen i 12 skiver.
  4. Del de flåede tomater på langs. Gem tomatsaucen. Fordel 2/3 af mozzarellaen samt feta, tomater og lidt basilikum på midten af hver lasagneplade, og rul dem til rør.
  5. Smør 1 stort eller 2 små ovnfaste fade med smør eller olie. Læg cannellonirørene i. Dryp tomatsaucen over, og drys med resten af mozzarellaen.
  6. Bag cannellonierne i ovnen i ca. 15 minutter. 

TIP. Vil du have mere fyld i cannellonierne, kan du tilsætte fersk laks, som ikke kræver lang tid i ovnen.