Stikkelsbær kan bruges til andet end grød, marmelade og kompot. De små syrlige bær gør sig rigtig godt i en perlebyg-salat sammen med en omgang pestosovs med persille, basilikum og citron. Stikkelsbær-salaten er god som gæstemad på terrassen, da salaten kan laves i god tid, og kyllingen grilles på terrassen, mens I spiser forret eller får en velkomstdrink.
Prøv også en skøn stikkelsbær-dessert med flødeskum og vanilje!Det skal du bruge til kylling med stikkelsbær-salat:
4 pers.- 500 g kyllingebryst med skind, uden ben
- 400 g stikkelsbær
- 75 g grøn, sprød salat
- 50 g bred persille
- ½ potte basilikum
- 100 g perlebyg
- Salt og peber
- Saften af ½ citron + den anden halvdel i både til pynt.
- 2 spsk. olivenolie
Prøv også: Kompot af stikkelsbær