Aftensmad
Aftensmad
Påskemenu: Lammekølle med sennep og citron
Her er opskriften på den lækreste lammekølle med citron og sennep, som passer perfekt til påskemiddage og påskefrokoster.
Tekst og
9.03.2020
foto: Inge Skovdal/Skovdalnordic.com
6 personer
Lammekølle med sennep og citron
- 1 lammekølle på 2-2½ kg
- 1 usprøjtet citron
- 4 spsk. grovkornet sennep
- 1 spsk. salt
- Friskkværnet peber
- 5-6 kviste rosmarin
Sådan laver du lammekøllen
-
Tænd ovnen på 180°.
-
Dup kødet.
-
Skær citronen i skiver.
-
Smør lammekøllen ind i sennep, drys med salt og peber, og læg citronskiverne på.
-
Læg rosmarinkviste ved, og snør lammekøllen med kødsnor.
-
Læg den i et ovnfast fad, og steg den i ovnen i ca. 2 timer.
-
Brug stegetermometer – kødets centrumtemperatur skal være 70°, når det er færdigt.
-
Tag lammekøllen ud, og lad den stå et par minutter.