Kød og fjerkræ

Sådan udskærer du en perlehøne

Intet er bedre end en krydret og velsmagende simreret med saft og kraft fra et fjerkræ. Se her, hvordan du udskærer en perlehøne.
af Eilen Anthoniussen / Foto: Lars Ranek 11.09.2014

Perlehøne er et smagfuldt og lækkert fjerkræ, som især egner sig godt i simreretter og ovn. Og det bedste resultat får du ved at anvende en hel perlehøne, som du parterer og steger sammen med kraftige krydderier og friske grøntsager. Men er du ikke en erfaren slagter, og er du usikker på at kaste dig ud i en partering af dit fjerkræ, kan nedenstående guide hjælpe dig på vej.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Marineret perlehønebryst med risotto af perlespelt!

I galleriet kan du følge vores enkle vejledning til, hvordan du parterer en perlehøne i otte stykker. På den måde kan du anvende perlehøne i mange forskellige retter, i stedet for at helstege den. Krydr din perlehøne med dine yndlingskrydderier og grøntsager og dæk med en fond, og du har opskriften på den lækreste simreret.

Læs også: Kylling med sprøde kartoffelterninger!

Perlehøne kan serveres på mange forskellige måder, den kan farseres, steges eller anvendes i simreretter. Har du svært ved at skaffe en perlehøne, kan du erstatte den med kylling.

Læs også: Snackbarer med kakao!