Disse lækre naanbrød med hvidløgsolie er perfekte til indiske retter, eller som tilbehør til alverdens simreretter. Få opskriften på de nemme fladbrød her!
af Carina Kruger
25.10.2020
12 stk
Ingredienser
25 g gær
2 dl vand
3 spsk. mælk
1 æg
2 tsk. salt
500 g hvedemel
0.5 dl rapsolie
2 fed hvidløg
2 spsk. nigellafrø
Sådan laver du naanbrød
Rør gæren ud i vand og rør mælk, æg og salt i.
Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem, til den er helt glat, og stil den til hævning i 45 min.
Del dejen i 12 stykker, rul dem helt flade og læg dem på en plade med bagepapir.
Bland olien med presset hvidløg.
Pensl brødene med hvidløgsolien, drys med nigellafrø og sæt dem ind under grillen i ovnen i 5 min., til de er gyldne og gennembagte.