Desserter og kager

7 gode kager til kaffen

Kaffe og kage hænger unægtelig sammen. Forkæl venner og familie med en af de her kager - eller lav dem alle syv, hvis du ikke kan vælge!
af Redaktionen 8.06.2021

Hvis du gerne vil imponere dine kaffegæster, så er det bare om at komme i køkkenet og lave en eller flere af de her lækre kager! De smager fantastisk, og så er de samtidig smukke at se på.

7 kager til kaffen - ren fornøjelse

Chokoladetærte

1. Smuk saltet chokoladetærte

Chokoladetærte er altid et sikkert hit på bordet, men hvis du gerne vil nytænke den klassiske chokoladetærte, så skal du prøve den med salt og lavendel!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Æbletærte med mandelcreme

2. Æbletærte med mandelcreme

Der findes næsten ikke noget bedre end at sætte tænderne i et sødt, syrligt og saftigt æble. Vi har brugt de gode æbler i denne æbletærte med mandelcreme, som helt sikkert vil vække dessertglæde ved bordet!

Få opskriften her!

Mazarinkage med chokolade og appelsin

3. Mazarinkage med chokolade og appelsin

Forkæl dine gæster med saftig mazarinkage med et strejf af appelsin og masser af chokoladesmag. Lav mazarinkagen i små muffinforme - så får du de fineste minimazariner lige til at sætte på dessertbordet.

Citronmåne

4. Citronmåne med et moderne tvist

Opskrift på citronmåne, der på allerbedste vis kombinerer den gode gamle smag med det moderne look. Vi kalder den en citronfuldmåne!

Få opskriften her!

Konfekt til kaffen

5. Kaffedrømme til konfektskålen

Konfekt med marcipan har den perfekte sødme til eftermiddagskaffen. De her små kugler er sande kaffedrømme, og så er de lige til at snuppe med to fingre.

Få opskriften: Kaffedrømme.

Lækre mokka-eclairs

6. Uimodståelige Mokka Éclairs

De her små vandbakkelser med fyld kan spises i bare to mundfulde — helt perfekt som kagebid til kaffetid.

Få opskriften: Mokka éclairs

Helt perfekt istærte lige til kaffetid.

7. Espresso-istærte på kiksebund med chokolade

En god kop kaffe og en mundlækker kage er noget af det bedste — hvis det så tilmed er en kage tilsat en god kop espresso, så er det søde indslag noget nær et kagemirakel på kaffebordet.

Få opskriften: Espresso-istærte