Desserter og kager

7 lækre måder at lave chokolade-dessert på

Her får du en række fristende og flotte måder at lave chokolade-dessert på. Bliv fristet af en lækker chokolade-dessert her!
af Redaktionen / Foto: Betina Hastoft 22.10.2012

Har du serveret en lækker middag for dine gæster, er desserten det, der runder smagsindtrykket af. Det søde indslag er perfekt som afslutning på et måltid, og derfor er desserten et must, hvis du vil servere en vellykket middag, og chokolade-dessert er et valg, de fleste kan lide.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilken chokolade-dessert, du vil servere, kan afhænge af, hvad forretten og hovedretten har bestået af, men de fleste mennesker elsker chokolade, og derfor er en chokolade-dessert altid et hit at servere.

Få opskriften på den lækreste chokolade-karameltærte her!

En god chokolade-dessert

En chokolade-dessert passer til de fleste måltider og de fleste gæster. Derudover er mulighederne for en lækker chokolade-dessert rigtig mange. Chokolade er meget alsidig, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken chokolade-dessert du skal servere.

* Chokolade kan bruges i både kage, is og mousse - alle tre er indbegrebet af en lækker chokoladedessert.

* Varier chokoladen, du bruger i din chokoladedessert, så du får en ny smag hver gang.

* Er din favorit-chokolade hvid, mørk eller lys kan du helt sikkert finde en chokoladedessert, som lige falder i din smag.

Hver type chokolade har sine egenskaber og smag i en chokoladedessert, så der er rig mulighed for eksperimentere og finde lige den chokoladedessert, du bedst kan lide.

Læs om Mikkel, der laver verdens bedste chokolade

Hvilken chokolade-dessert skal du vælge?

Det kan være svært at vælge, hvilken chokoladedessert du skal gå i gang med. Her på siden har vi samlet en række superlækre opskrifter på chokolade-dessert, som helt sikkert vil falde i din smag, og som med garanti også vil blive et hit hos familien og dine gæster. Find den chokolade-dessert, der skal være den gode afslutning på din middag herunder!

Prøv også denne hindbærkage uden mel, men med god chokolade!