Desserter og kager

7 sunde snacks

Lav dine egne sunde snacks. Vi har samlet en række forskellige opskrifter, der tilfredsstiller den søde tand.
af Redaktionen 22.08.2013

Sunde snacks kan være en lækker måde at få energi og hygge ind i hverdagsrutinen. Mulighederne for sunde snacks er rigtig mange og varierede. Du kan både få sunde snacks med lækker sød eller salt smag. Om det så er nødder, rosiner eller mysli kan du helt sikkert finde snacks, der er sundere end de snacks, du normalt spiser i løbet af dagen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også den lækre brunch

De fleste mennesker spiser snacks i løbet af dagen. Det kan nemlig være svært kun at holde sig til de 3 normale måltider i løbet af en dag. Især på og efter arbejdet kan det være rigtig dejligt at spise en snack, som sætter gang i energien igen. Der er som sådan ikke noget usundt i at spise oftere end de tre hovedmåltider. Det usunde problem kan være, at det ofte er søde sager som slik eller kage, folk spiser som snacks.

Smag også en af disse 7 lækre desserter

Men man kan sagtens få sine snacks i løbet af dagen, uden at det behøver at være usundt. Der findes nemlig rigtig mange muligheder for lækre og sunde snacks, der smager super dejligt, og som lige giver det energiboost og hygge man forventer. Især nødder er super sundt og fyldt med energi. Det kan være super lækkert at have en pose med nødder med på arbejdet eller foran tv'et, så du kan spise dine sunde snacks, når du får lyst.

Vi har fundet syv nemme opskrifter på sunde snacks. Klik dig igennem galleriet og få opskrifterne.