8 uimodståelige islagkager

Er du på udkig efter en overdådig dessert, så er du kommet til det rette sted. For hvorfor vælge mellem is eller kage, når man kan få begge dele på én gang?

En islagkage er et oplagt dessertvalg både på varme sommerdage og til festlige nytårsnætter, og så kommer den i et hav af smukke og smagfulde variationer. Det er tilmed ikke svært at lave en hjemmelavet udgave med dine yndlingsingredienser, som du kan imponere dine gæster med.

otte bud på hjemmelavede islagkager

Den perfekte sommerdessert

En islagkage med jordbær må være den oplagte dessert til en dansk sommeraften. Og så giver de spændstige jordbær tilmed kagen en fin lyserød farve. Find opskriften på islagkage med jordbærmousse og chokoladebund her. 

Islagkage på 15 minutter

Skal tilberedningen gå hurtigt? Denne islagkage kræver kun 4 ingredienser og 15 minutter at bikse sammen, inden den skal i fryseren. Se her, hvordan du laver islagkage med vanilje og bær på et kvarter. 

Islagkage med Baileys

Du kan bruge den cremede likør til mange andre ting end at drikke: Prøv den fx i en islagkage, hvor den give et spændende modspil til friske jordbær og mørk chokolade. Find opskriften på islagkage med Baileys lige her. 

Islagkage med solbær på kiksebund

Dette festfyrværkeri af en islagkage ville vi gerne stille på bordet, næste gang vi får gæster. Den består af to nemme pafaiter i kombination med karamelovertræk og crunchy kiksebund. Mums! Find opskriften på islagkage med solbær her. 

Karamelliserede hasselnødder og blød karamel

Mundvandsfremkaldende islagkage med hjemmelavet karamelsauce i selskab med vaniljeis og karamelliserede nødder. Vil du prøve den derhjemme, så kan du få opskriften her

Sommerlig islagkage med jordbær

En islagkage behøver ikke være en avanceret affære – denne udgave er let at lave, men ligner stadig en million, når den får pynt på toppen. Vil du have opskriften på klassisk islagkage med jordbær, så kan du snuppe den her

Islagkage med granatæbleis

Prøv en anderledes is-variant med granatæble: Den syrlige is har en smuk lilla farve, og så får den modspil af en saftig mandelbund med et strejf af lakrids. Find opskriften på granatæble-islagkage her

Islagkage med brownie-bund og Baileys-is

Den luftige chokoladebund i denne kage passer perfekt til de to lag is med jordbær og Baileys – og det øverste lag af blød chokoladeganache! Du kan få opskriften på islagkage med brownie-bund lige her