Desserter
Desserter og kager
Anne au chocolat - lækker blommekage
Prøv denne lækre blommekage fra Anne au chocolat, der har en perfekt kombination af sødt og syrligt.
af Mai Knauer Foto: Oliver Knauer
6.09.2012
1 kage fra Anne au chocolat i springform på ca. 23 cm i diam.
Ingredienser til blommekage fra Anne au Chocolat
200 g marcipan
200 g sukker
200 g smør
4 æg
150 g hvedemel
1 spsk amaretto (italiensk mandellikør)
10 små blommer, gerne victoriablommer
flødeskum eller cremefraiche
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Anne au chocolat 's blommekage - sådan gør du:
Kom marcipan og sukker i en foodprocessor, og rør igennem. Tilsæt smørret ad nogle omgange, og dernæst æggene et ad gangen. Vend til sidst mel i, og smag til med amaretto. Hæld dejen i en rund springform beklædt med bagepapir. Halver blommerne, befri dem for sten, og stik dem i dejen.
Bag kagen fra Anne au chocolat i ovnen ved 180° i 45- 50 min.
Server kagen fra Anne au chocolat med flødeskum eller cremefraiche.
TIP: Kagen fra Anne au Chocolat er lækker at servere om sommeren!
Blåbærtærte med mascarponeFransk chokoladekage