Desserter og kager

Brunch - 11 opskrifter på brunch

Sammensæt din egen brunch menu ud fra disse 11 anderledes brunchopskrifter!
af Redaktionen 2.09.2013
brunch

11 opskrifter på brunch

Brunch er gennem de sidste år blevet rigtig populært blandt os danskere. Brunch er en rigtig hyggelig og nærværende måde at spise morgenmad på. Brunch kan sagtens spises alene med dine favoritter som f.eks. røræg og melon, men det er næsten lige så klassisk, som de ting man spiser, at man spiser brunch sammen med andre. Det kan være med familien en solrig søndag morgen, hvor tiden går langsomt og den lækre mad kan nydes i fulde drag, mens avisen læses og radioen kører, eller en brunch kan nydes med vennerne dagen efter den store fest, hvor historier og oplevelser kan blive delt.

Smag også sunde snacks ved at klikke her!

Brunch er nemlig et meget socialt måltid. Det er noget vi mødes til, og omfanget af forskellige lækre retter gør også, at brunch ofte er en speciel begivenhed. Men selv tilberedningen af den cremede røræg og stegningen af den sprøde bacon kan være en social begivenhed, man foretager med venner eller familien. Brunch kan spises hele året rundt, men det kan være en både sjov og delikat ide at pifte din brunch op med retter, der passer til sæsonen. Det kan f.eks. være danske jordbær om sommeren eller ristede kastanjer om efteråret. Mulighederne for spændende og lækre variationer i den klassiske brunch er rigtig mange, og kun din fantasi sætter grænser.

Prøv vores lækre opskrift på medaljer her

Rigtig mange går ud og spiser brunch på diverse cafeer, men der er ikke noget, der slår den lækre hjemmelavede brunch lavet sammen med dine nærmeste. En brunch bliver nemlig oftest lækre, jo friskere lavet den er. Derudover er der den fordel ved den hjemmelavede brunch, at man jo helt selv kan bestemme, hvad den skal bestå af, så er du mere fan af røræg og bacon end yoghurt og melon, kan du fuldstændig tilpasse mængden af hver, til det du bedst kan lide. Vi har her på siden samlet inspiration til din næste lækre hjemmelavede brunch.