Desserter og kager

Grillede ferskner med kardemomme-<br/>mascarpone og honning

Ferskner med kardemommemascarpone og honning serveres lune fra grillen.
af Liselotte Forslin / Foto: Ulrika Ekblom 23.06.2009

(4 personer)
8 godt modne ferskner
neutral olie, f.eks. raps
250 g mascarpone
½ tsk kardemommekerner
flydende honning

4 makroner eller et par grove digestive-kiks

Halver fersknerne, tag stenene ud og pensl let med lidt olie. Grill dem et par min. på hver side. Stød kardemommen let i en morter og rør den i mascarponen. Fyld mascarponen i de grillede ferskner og dryp godt med honning over. Smuldr makroner eller kiks over.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se andre grillopskrifter:

VANDMELON OG FETAOST

KYLLINGESPYD MED RUSTIK TAPENADE

SESAMDRYSSET AVOCADO MED LAKS

FRISKE ABRIKOSER MED GORGONZOLA