Desserter og kager

Jordbæris som isvaffel

Hjemmelavet jordbæris med danske jordbær er lækker som isvaffel.
af Opskrift og foto: Maja Ambeck Vase 10.06.2013

Gør en helt almindelig eftermiddag til en ganske særlig dag i sødt selskab med is, vaftler og jordbær.

6 personer

Ingredienser (cirka 6 personer)

230 g danske jordbær
130 g minimælk
120 g fløde
120 g sukker
korn fra 1/2 vanillestang
6 vafler
Amedei Toscano White eller anden hvid kvalitetschokolade
frysetørrede jordbær

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Blend jordbær, mælk, fløde og sukker. Smag til med vanille. Kør massen på ismaskine. Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp toppen af vaflerne i den smeltede chokolade. Drys med frysetørrede jordbær, og stil vaflerne i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet og jordbærisen klar til brug. Fyld vaflerne med et par kugler nylavet jordbæris, og spis dem under den svævende sol.