
Kærnemælks-panna cotta

Det skal du bruge:
- 4 blade husblas
- 1 limefrugt
- 4 spsk. rørsukker
- 1 vaniljestang
- ½ l kærnemælk
- Friske bær til topping
Sådan laver du kærnemælks-panna cotta:
-
Læg husblassen i en skål med koldt vand i 10 minutter. Kram vandet fra, og smelt husblassen i en skål over et vandbad.
-
Pres saften af limefrugten, og hæld den og rørsukkeret i skålen, mens du rører godt rundt.
-
Skær vaniljestangen over på langs, skrab kornene ud, og kom dem i skålen. Rør godt rundt.
-
Hæld kærnemælken i en ny skål, og tilsæt limeblandingen under omrøring.
-
Fordel panna cottaen i 4 glas, og stil dem i køleskabet i mindst 3 timer, så panna cottaen stivner. Servér med friske bær på toppen.

Den bedste opskrift på kærnemælks-panna cotta
Koldskål er en sand sommerklassiker, der vækker begejstring hos de fleste. Hvis du vil servere en lige så frisk dessert for dine gæster, så prøv opskriften her på kærnemælks-panna cotta. Smagen er næsten som koldskål, men desserten serveres i små, fine glas toppet med bær. Og så er konsistensen som panna cotta. To favoritter i én!
