Desserter
Desserter og kager
Konfekt med nougat og hindbær
Lav lige så god konfekt som din lokale chocolatier med denne opskrift på marcipanbrød med nougat, hindbær og kakao.
af Maja Ambeck Vase / Foto: Columbus Leth
1.11.2019
Konfekt i luksusudgaven er ikke noget, du behøver at bruge mange penge på i butikkerne. Du kan sagtens lave det selv, og vi lover, at det smager mindst lige så godt. Og så er sådan en fin, hjemmelavet konfektrulle den perfekte værtindegave i julemåneden.
Prøv også: Konfekt - nougatnødder med hindbærstøv
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Konfekt med nougat, hindbær og kakao
1 rulle Det skal du bruge:- 130 g marcipan
- 1-2 spsk. frysetørret hindbærpulver (Køb det fx her!)
- 1 tsk. kakao
- 20 g blød nougat
- 30 g mørk chokolade
- 20 g frysetørret hindbær
Prøv også: Mette Blomsterbergs kaneltrøfler
Sådan laver du konfekt med nougat, hindbær og kakao
- Rul 100 g marcipan ud til et rektangel på ca. 5 x 20 cm.
- Bland 15 g marcipan med hindbærpulver, og rul det ud til en tynd stang, ca. 20 cm lang.
- Bland de sidste 15 g marcipan med kakao, og rul det ud til en tynd stang.
- Fordel hindbærmarcipan, kakaomarcipan og nougat oven på marcipanen, og rul det sammen til en rulle.
- Temperér chokoladen, pensl den uden på rullen, og pynt med frysetørrede hindbær.
- Sæt den på køl indtil servering, og skær den så i små skiver med en skarp kniv.