![](https://imgix.isabellas.dk/media/websites/isabellas-dot-dk/website/kage-og-dessert/dessert/desserter-med-sensommerbaer-p.jpg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=1:1)
I morges blev vi forkælet af Wilfa med friskbagte vafler på Hotel d'Angleterre - og det var intet mindre end et Michelin-hold, der håndterede bagværket i Wilfas nye gourmet-vaffeljern "Hjerterom". Hotel d'Angleterres restaurant Marchal under anførelse af køkkenchef Ronny Emborg har nemlig lige fået en stjerne i Michelinguiden. Tillykke!
Se også: Grillet ananas/mange med vaniljeis og vafler
Vi fik serveret to slags vafler - søde og salte! Den søde blev serveret med brændt marengs, æblepure og lun karamelsauce. Og de salte vafler blev serveret med confiteret svinebryst, løgmayonnaise, asier, frisesalat og karse.
Prøv også: Vafler med skyr og lakridssukker
500 g mel
¾ l fløde
¼ l mælk
300 g usaltet smør
210 g æggeblommer
120 g æggehvider
50 g flormelis
2 g salt
4 g bagepulver
5 cl mørk rom
Læs også: 7 musthaves til dit gourmetkøkken!
Fremgangsmåde:
Se en liste med alle Michelin-restauranterne i Danmark i 2014 lige her!