Desserter og kager

Pandekager – 8 lækre dessertpandekager

Pandekager kan nydes både morgen, eftermiddag og aften. Find din favoritopskrift på pandekager her blandt amerikanske pandekager, dessert-pandekager og de mere sunde pandekager.
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Henrik Freek 14.10.2020
8 lækre pandekager til dessert

Pandekager er en vidunderlig spise, og er du stor fan af pandekager, har du sikkert været kreativ i køkkenet og både lavet dem som et sødt supplement til morgenmaden med lækker frugt i, som et indslag til eftermiddagskaffen og som en lækker dessert om aftenen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Når du laver pandekager, kan du variere fyldet alt efter, hvad du vil forkæle dine smagsløg med.

Spis pandekager som dessert

Pandekager med is, sukker og syltetøj er en gammel klassiker, men du kan også supplere dem med bær, stegte æbler, marinerede kirsebær eller måske en god chokolade og lækre nødder.

Prøv også disse opskrifter på pandekager:

Opskrift på amerikanske pandekager

Mette Blomsterbergs pandekager

Pandekager med stegte æbler

Nem lagkage af pandekager

Varier dine pandekager

Når du bager pandekager, så varier dem i både størrelse og tykkelse - det kan give en ny smagsoplevelse at eksperimentere lidt. Tænk bare på forskellen på klassiske pandekager og amerikanske pandekager, der er mindre, men tykkere og mere kompakte.

I galleriet herunder kan du finde din favoritopskrift på pandekager. Vi har samlet otte lækre opskrifter, som du kan eksperimentere med, tilsætte din egen magi i og nyde i et godt selskab.