
To lækre kinesiske cocktails

Gør din kinesiske gourmet-middag endnu mere festlig med de her lækre cocktails. Du skal snuse lidt rundt i kinesiske specialforretninger for at få fat i alle ingredienserne, for eksempel Den Kinesiske Købmand i København.
De to cocktails er lavet af den prisvindende bartender Jannick Gram og serveres på Magasasa i Kødbyen i København – en kombineret dim sum-restaurant og cocktailbar. En rigtig fin kombination, skulle vi hilse og sige. Se mere på magasasa.dk.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Hedonist Cocktail
- 3 cl Chivas 12 års
- 2 cl kinesisk blomstervin
- 4 cl mangojuice
- 1,5 cl friskpresset limesaft
Pynt:
- tørret mango på cocktailpind
Glas:
- highball
Sådan gør du:
Alle ingredienser shakes med is og sies over i et glas fyldt med is. Servér straks.
Find smukke glas til dine cocktails
Magasasa Daiquiri

- 3 cl Havana Club 3 års
- 1 cl Mau Tau (kinesisk brændevin)
- 1 spsk. brygget og afkølet krysantemum-te
- 2,5 cl friskpresset limesaft
- 1,5 cl palmesirup (1 kg palmesukker koges op med 1 l vand i 20 minutter)
Pynt:
- 1 skive usprøjtet limefrugt
Glas:
- whisky/rocks
Sådan gør du:
Alle ingredienser shakes med is og sies over i et glas fyldt med is. Servér straks.
Tip:
Brug en ekstra fin si for at holde rester af teen ude af din cocktail.