Grønt
Grønt
Friteret rispapir
En lækker snack og anderledes opskrift med rispapir - god at servere med en cocktail
af Redaktionen
15.06.2010
Ingredienser:
2 l vindruekerneolie
rispapir
fint salt
pimente espalette
Chilimayonnaise:
½ dl æggeblommer
2½ g salt
1 tsk sennep
saft af 1/4 citron
250 g vindruekerneolie
1 spsk stærk chilisauce
Crostini med trøffel
Sesamdrysset avocado med laks
2 l vindruekerneolie
rispapir
fint salt
pimente espalette
Chilimayonnaise:
½ dl æggeblommer
2½ g salt
1 tsk sennep
saft af 1/4 citron
250 g vindruekerneolie
1 spsk stærk chilisauce
Rispapir: Varm olien op til 185°. Dyp rispapiret kort i den varme olie og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Drys med salt og piment espalette.
Chilimayonnaise: Pisk æggeblommerne luftige. Tilsæt salt, sennep og citronsaft. Hæld olien i lidt ad gangen og pisk massen homogen og tyk. Blend chilisaucen i til sidst.
Andre snacks:
Crostini med trøffel
Sesamdrysset avocado med laks