HAVE
Bede & græsplæne
Drivhus & orangeri
Terrasse & altan
Kompost & gødning
Hæk & hegn
Frugter & bær
Havetips
Dyr & insekter
Træer & buske
Krydderurter
Havekalender
Ukrudt
Blomster & planter
Køkkenhave
Haveindretning
OPSKRIFTER
Forretter
Småkager & cookies
Brød & boller
Aftensmad
Desserter
Drinks & cocktails
Salat
Kager
Juice & saft
Tilbehør
Konfekt
Tips & tricks
DIY
Buketter & kranse
Skønhed & velvære
Højtider & mærkedage
DIY-projekter
Strik & hækling
BOLIG
Boligreportage
Indretning & trends
Rengøring & husholdning
Stueplanter
VIDEO
ISABELLAS
Abonnement
Nyt ISABELLAS
Annoncører
Om os
Kontakt
Nyhedsbrev
Abonner
Forretter
Dampet spinat med laks i små ramekiner
Servér en lun ramekin fyldt med laks og dampet spinat som forret. Yndigt, nemt og lækkert — her får du opskriften på en af vores favoritforretter.
af Redaktionen.
16.12.2021
600 g spinat
¼ l piskefløde
Salt og peber
200 g varmrøget laks
50 g revet mozarella
SÅDAN LAVER DU DAMPET SPINAT MED LAKS:
Skyl spinaten grundigt, og damp den i en gryde. Tilsæt fløde, og lad det koge lidt ind.
Fordel spinat og fløde i 6-8 små ramekiner, og læg et stykke varmrøget laks over.
Drys med lidt revet mozarella, og bag retten i ovnen i ca. 5 minutter ved 220°, indtil osten er gratineret.
Se også
Nytårsforret: 8 fine forretter med laks
forret
nytår
laks
Andre lækre opskrifter
Forretter
Grillede asparges med rejer og dildcreme
Forretter
Asparges med stegte kammuslinger og nøddesmør
Forretter
Små kåltærter
Forretter
Rødbedetatar med revet peberrod og kapers
Mest læste
1
Aftensmad
10 nemme aftensmadsretter
2
Forretter
Sommerlige forretter - 10 nemme opskrifter
3
Kager
Sommerkager: 14 skønne kager med jordbær
4
Blomster & Planter
Sådan tager du stiklinger af hortensia
5
Blomster & Planter
Guide: Sådan dyrker du lupiner i haven
ISABELLAS anbefaler
Havekalenderen
Havekalender 2022: Isabellas' gøremål i haven — uge for uge
Kager
Rugbrødslagkage med kirsebærsyltetøj og flødecreme
Hortensiaguide
10 tips til succes med hortensia
Stueplanter
Avocadotræ: Sådan dyrker du dit eget