Forretter

Gazpacho med sprøde karrysticks

Denne kolde gazpacho køler om sommeren og får en til at tænke på Syden om vinteren.
af Redaktionen 8.08.2008

Et strejf af syden
Suppe er lækkert året rundt, også den kolde gazpacho, der køler om sommeren og får en til at tænke på Syden om vinteren. Hvad end du er til lette supper, fyldige kager eller hjemmerørt ost, så klik dig videre i dette herlige madunivers. Det er mad, der gør dig glad.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tilberedningstid 20 minutter
4 personer

1 rød peberfrugt
½ agurk
2 stilke bladselleri
6 modne tomater
1 fed hvidløg
½ frisk chili
1 dåse flåede tomater
Salt og peber

Sticks
4 plader filodej
1 spsk olivenolie
½ spsk karry
Salt

Rens alle grøntsagerne, og skær dem ud i mindre stykker. Blend dem sammen med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber. Stil suppen i køleskabet et par timer før servering.

Del hver plade filodej i to. Smør hver stykke med olivenolie, og drys med karry og salt. Rul filodejen til små rør, og bag dem i ovnen ved 160º i cirka 10 minutter. Hæld suppen i 4 skåle, og server med karrysticks. Pynt eventuelt med en stilk selleri.