Forretter
Forretter
Kartoffeltortilla med paprikamarinerede rejer
En helt enkelt spansk-inspireret kartoffelret med lækre krydrede rejer er perfekt som forret.
af Anna Hedegaard/Engleblomst.com
18.11.2008
Foto: Jakob Valling/valling.com
En enkelt spansk-inspireret kartoffelret med krydrede rejer.
400 g bagekartofler
2 spsk. olivenolie
4 æg
Salt og peber
1 tsk. sød paprika
200 g kogte, pillede rejer
1 lille bakke karse
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Hæld olien på en lille pande med non-stick-belægning. Sauter kartoffelskiverne i olien ved ret svag varme. Pisk æggene sammen. Hæld æggemassen over kartoflerne på panden, når de er helt møre. Krydr med salt og peber. Vend tortillaen efter cirka 4 minutter - brug to paletknive. Steg yderligere cirka 4 minutter.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Inden servering:
Vend rejerne med paprika og karse, og smag til med salt og peber. Del tortillaen i 8 stykker, og fordel rejerne herpå.