Forretter

Lækker avocadospread til dit brød

Vi er vilde med denne cremede avocadospread, der er en smagsgod og mættende mos. Perfekt ovenpå ristet brød toppet med pinjekerner!
af Cecilia Fahlström 5.03.2021 Foto: Stine Christiansen.
Toastet brød med avocadospread og pinjekerner.

Mangler du et nyt alternativ til den kedelige rugbrødsmad, får du her en opskrift på en lækker avokodospread med chiliflager. Opskriften er til 2 personer, men kan nemt fordobles.

2 personer

Ingredienser

  • 1 moden avocado
  • 1 tsk. limesaft
  • 1 nip salt
  • ½ spsk. soltørrede tomater
  • ¼ tsk. chiliflager
  • ½ spsk. olivenolie
  • Pinjekerner
  • 1 lille håndfuld rucola
  • 2 skiver brød

Sådan laver du cremet avocadospread

  1. Skær avocadoen over på langs, og fjern kerne og skal. Mas avocadoen igennem med en gaffel.
  2. Tilsæt limesaft og salt, og rør rundt.
  3. Hak de soltørrede tomater fint, og tilsæt dem sammen med chiliflager og olivenolie. Rør rundt.
  4. Rist pinjekernerne let på en pande, indtil de bliver let brune. Skyl herefter rucolaen.
  5. Smør avocadospreaden på brødskiverne, og drys med lidt rucola og ristede pinjekerner.

Avocado-trick

I videoen herunder viser vi, hvordan du får mest ud af din avocado og nemmest får skrællen af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.