Tid: 10 min. Antal: 2-4 pers.Det skal du bruge til wasabi-wraps:2 modne avocadoer2 spsk creme fraiche1-2 spsk citronsaftSaltWasabi, evt. på tube2 hvedetortillas150 g røget laksEvt. wasabinødderSådan laver du wasabi-wraps:Halver avocadoerne, fjern stenen og befri kødet med en ske. Mos avocadokødet i en skål med creme fraiche og citronsaft og smag til med lidt salt og wasabi efter ønske.Smør tortillaerne med avocadocreme og læg skiver af røget laks på.Drys evt. med lidt hakkede wasabinødder og rul sammen.Skær rullen i skiver og server som små hapser eller hele i madpakken.  

Wasabi-wraps med avocado og laks

Tid i alt: 
10 minuter
Antal: 
2-4 personer
Det skal du bruge: 
2 modne avocadoer
2 spsk creme fraiche
1-2 spsk citronsaft
Salt
Wasabi, evt. på tube
2 hvedetortillas
150 g røget laks
Evt. wasabinødder

SÅDAN LAVER DU WASABI-WRAPS:

  1. Halver avocadoerne, fjern stenen og befri kødet med en ske. Mos avocadokødet i en skål med creme fraiche og citronsaft og smag til med lidt salt og wasabi efter ønske.
  2. Smør tortillaerne med avocadocreme og læg skiver af røget laks på.
  3. Drys evt. med lidt hakkede wasabinødder og rul sammen.
  4. Skær rullen i skiver og server som små hapser eller hele i madpakken.