Menuer

Gæstemenu: Italiensk forår

Inviter vennerne på en 3-retters middag med smag af sol og sydlige himmelstrøg. Grønne asparges, kalvemørbrad med tunsauce og delikate citruskager.
af Marie Melchior, foto: Betina Hastoft 16.04.2010

Inviter vennerne på middag med smag af sol og sydlige himmelstrøg. Grønne asparges med parmesan, kalvemørbrad med tunsauce og urter og delikate kager med citrus og bær.


Forret
Franciacorta, mousserende vin fra Norditalien

Hovedret
Let sval Chianti Classico

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dessert
Let sødlig Moscato d'Asti

Forret:
Asparges med pocheret æg og urtetoast
Hovedret: Kalvemørbrad med tunsauceDessert:
Citronbirkeskager med ricottacreme

Tidsplan

Dagen før:

Tre timer før:
• Blend tunsauce
• Rør ricottacreme

Kort før og under middagen:
• Lav hele forretten
• Steg kalvemørbrad
• Kog tomatconcassé