Mad
Menuer
Gæstemenu: Italiensk forår
Inviter vennerne på en 3-retters middag med smag af sol og sydlige himmelstrøg. Grønne asparges, kalvemørbrad med tunsauce og delikate citruskager.
af Marie Melchior, foto: Betina Hastoft
16.04.2010
Inviter vennerne på middag med smag af sol og sydlige himmelstrøg. Grønne asparges med parmesan, kalvemørbrad med tunsauce og urter og delikate kager med citrus og bær.
Forret
Franciacorta, mousserende vin fra Norditalien
Hovedret
Let sval Chianti Classico
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Dessert
Let sødlig Moscato d'Asti
Asparges med pocheret æg og urtetoastHovedret: Kalvemørbrad med tunsauceDessert:
Citronbirkeskager med ricottacreme
Tidsplan
Dagen før:Tre timer før:
• Blend tunsauce
• Rør ricottacreme
Kort før og under middagen:
• Lav hele forretten
• Steg kalvemørbrad
• Kog tomatconcassé