Mad

Joe and The Juice er verdens bedste lufthavnscafe

Le Sommelier Bar & Bistro og Joe & The Juice satte Københavns Lufthavnen på verdenskortet med at vinde hele tre priser, da de prestigefyldte Airport Food & Beverage (FAB) Awards blev uddelt i Dubai tidligere på ugen.
af Tóra Effersøe Mortensen / Foto Pr 4.10.2013

"Bedste lufthavnscafé" og "stærkeste køkkenchefkoncept" var to af de priser, som Københavns Lufthavn tog med hjem fra Dubai i onsdags. Med havde de også prisen for verdens stærkeste lufthavnsevent med pop up-restauranten CPH Nordic Dining, som du kan læse mere om her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hotel Atlantis The Palm i Dubai dannede onsdag aften rammen om de prestigefyldte FAB Awards, der hædrer de stærkeste bar-, café og restaurantkoncepter i lufthavne verden over. Og Københavns Lufthavn kom for alvor på verdenskortet, da de fik hele tre priser med hjem.

Den ene pris gik til Le Sommelier Bar & Bistro "verdens bedste køkkenchefkoncept", mens Joe & The Juice kan kalde sig "verdens bedste lufthavnscafé".

- FAB-priserne slår for alvor fast, at vi nu er lykkes med vores strategi om at hæve barren for lufthavnens udbud af caféer og restauranter. Joe & The Juice er et stærkt dansk kvalitetsbrand, som fra første færd er gået rent ind hos de rejsende - friske råvarer, cool interiør og et koncept, der er så populært, at Joe & The Juice i foråret åbnede endnu en enhed i lufthavnen," siger salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn, Carsten Nørland.

Læs også: Lav din egen lækre juice med spidskål og melon

Lækre østers fra Le Sommelier Bar & Bistro