![/2022-06-21/iskaffe.jpg](https://imgix.isabellas.dk/2022-06-21/iskaffe.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.52&fp-y=0.5)
Varm og krydret smoothie
![](https://imgix.isabellas.dk/media/4b61274a3fee4eb194c9dabe5f78f544.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
• 2 appelsiner
• 2 dl vand
• 5 dl friske tranebær
• 5 dl frosne solbær
• 1 l rødvin
• 1 spsk. stødt kanel
• 1 tsk. stødt anis
• 1 tsk. stødte nelliker
• 8 peberkorn
• 4 dl rørsukker
• 18 tranebær til pynt
• 6 trægrillspyd
Skræl appelsinen, og skær enderne af. Skær den hvide hinde af hele vejen rundt med en skarp kniv, så du kommer ind til appelsinkødet. Skær appelsinen ud i fileter. På denne måde undgår du at få det bitre hvide med.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Kog i en gryde: Vand, tranebær, solbær, appelsinfileter, rødvin, stødt kanel, stødt anis, stødte nelliker, peberkorn og rørsukker. Når det når kogepunktet, skrues ned for varmen. Lad det simre i 20 min.
Blend det hele til en smoothie. Vær opmærksom på, om din blender kan klare varme ting. Anret smoothies i høje glas, og pynt med et trægrillspyd med tre tranebær.