Kager

Cheesecake med kiwi og vaniljesyltede passionsfrugter

I forlængelse af cupcakebølgen er den nye trend cheesecake i miniformat. De kræver lidt tid, men er nemme at tilberede og smager himmelsk.
af Camilla Zarah La wes 31.07.2013 Foto: Wichmann+Bendtsen Photography.

Cheesecake med kiwi og vaniljesyltede passionsfrugter - det skal du bruge:
1 portion grundopskrift - få opskriften her

1½ dl vand
1 dl rørsukker
Kornene fra ½ stang vanilje
2 passionsfrugter
2 kiwier

Cheesecake - sådan gør du:
Tilbered cheesecakes efter grundopskriften, og sæt dem på køl. Kom vand, rørsukker, vaniljekorn og vaniljestang i en kasserolle, og bring det i kog. Lad det koge, til sukkeret er opløst. Afkøl lagen, og fjern vaniljestangen. Skær passionsfrugterne midt over, og bank kernerne ud med bagsiden af en ske. Læg dem i vaniljelagen. Skræl kiwierne med en kniv, og skær dem i skiver. Tag cheesecakes ud af køleskabet, og fordel kiwi og passionsfrugt på kagerne. Hæld lidt sukkerlage over, lige inden du server kagerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.