Cheesecake med twist af jul

Antal: 
8 pers.
Det skal du bruge: 
Bunde:
100 g smør
200 g Digestive-kiks
Fyld:
4 blade husblas
75 g sukker
2 pasteuriserede hele æg
200 g flødeost
2 spsk. limesaft
1 usprøjtet lime
3 dl piskefløde
1 dl kirsebærsirup, fx Selleberg
1 tsk. chiliflager

Lad julen få en anden smag i år! Her serverer vi opskriften på en skøn cheesecake med twist af jul. Følg opskriften her og bliv guidet i videoen nederst.

Sådan laver du cheesecake MED KIRSEBÆRSIRUP

Bunde:

  1. Smelt smørret i en gryde. Tag den af blusset, og smuldr kiksene ned i smørret. Fordel blandingen i 8 glas.
  2. Fyld: Læg husblassen i koldt vand i 10 minutter.
  3. Pisk sukker og æg luftigt. Bland flødeost i, og riv limeskal i.
  4. Tag husblassen op af vandet, og smelt den over vandbad. Pres saften fra limen i en skål, og afkøl husblassen i limesaften.
  5. Pisk fløden stiv. Hæld husblassen i æggeblandingen, og vend flødeskummet i.
  6. Hæld fromagen over kiksebundene i glassene, og stil dem på køl i mindst 3 timer.
  7. Rør kirsebærsiruppen med lidt chili, og hæld den over desserten.