Sarah Bernhardt-kager med hindbærsmørcreme

Antal: 
16 stk.
Det skal du bruge: 
Makronbunde:
200 g marcipan
60 g flormelis
20 g æggehvider
Hindbærsmørcreme:
200 g blødt smør
100 g flormelis
1½ tsk. vaniljesukker
80 g hindbær
Pynt:
200 g mørk chokolade
2 spsk. frysetørrede hindbær

Sådan laver du Sarah Bernhardt-kager med hindbærsmørcreme:

Makronbunde:

  1. Tænd ovnen på 200°.
  2. Ælt marcipan, flormelis og æggehvider sammen til en ensartet masse. Form massen til 16 små kugler, fordel dem på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade.
  3. Bag makronbundene i ovnen i 8-10 minutter. Afkøl.

Hindbærsmørcreme:

  1. Pisk smør, flormelis og vaniljesukker luftgt i en skål med en elpisker.
  2. Mos hindbær, og pisk dem sammen med smørcremen. Læg en skefuld hindbærcreme på hver makronbund, og smør den op i en top, så den bliver kegleformet.
  3. Sæt kagerne i fryseren i 30 minutter.

 

Pynt:

  1. Hak chokoladen, og smelt ¾ af den i en skål over vandbad.
  2. Tag skålen af varmen, og rør den sidste chokolade i, til den har en temperatur på 31-32°.
  3. Dyp kagerne chokoladen, og drys med frysetørrede hindbær.