Se også
Kager
Sarah Bernhardt-kager med hindbærsmørcreme
Makronbunde, hindbærsmørcreme og chokoladeovertræk. Hvem kan modstå en Sarah Bernhardt-kage? De dekorative kager pynter så på fint på kagebordet, når du drysser dem med frysetørrede hindbær.
af Camilla Biesbjerg Markussen.
14.10.2021
Foto: Betina Hastoft.
16 stk
Makronbunde
- 200 g marcipan
- 60 g flormelis
- 20 g æggehvider
Hindbærsmørcreme
- 200 g blødt smør
- 100 g flormelis
- 1½ tsk. vaniljesukker
- 80 g hindbær
Pynt
- 200 g mørk chokolade
- 2 spsk. frysetørrede hindbær
Sådan laver du Sarah Bernhardt-kager
Makronbunde
- Tænd ovnen på 200°.
- Ælt marcipan, flormelis og æggehvider sammen til en ensartet masse.
- Form massen til 16 små kugler, fordel dem på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade.
- Bag makronbundene i ovnen i 8-10 minutter. Afkøl.
Hindbærsmørcreme
- Pisk smør, flormelis og vaniljesukker luftgt i en skål med en elpisker.
- Mos hindbær, og pisk dem sammen med smørcremen.
- Læg en skefuld hindbærcreme på hver makronbund, og smør den op i en top, så den bliver kegleformet.
- Sæt kagerne i fryseren i 30 minutter.
Pynt
- Hak chokoladen, og smelt ¾ af den i en skål over vandbad.
- Tag skålen af varmen, og rør den sidste chokolade i, til den har en temperatur på 31-32°.
- Dyp kagerne chokoladen, og drys med frysetørrede hindbær.