28 lækre nytårsdesserter
Årets søde punktum

Inspiration: 28 lækre desserter

af redaktionen 1.10.2022
Desserten er prikken over i’et på gæstemenuen. Det er den søde afslutning på et lækkert måltid. Vi har samlet 28 af vores bedste opskrifter på både klassiske desserter, isdesserter og nogle mere moderne desserter. Så er der blot tilbage at beslutte sig.

28 festlige desserter

Det er ikke uden grund, at vi ofte taler om desserter som prikken over i’et. Det er konklusionen på et lækkert måltid, det er afslutningen på en fantastisk aften i godt selskab. Førhen var desserter for de privilegerede. I dag er desserten helt obligatorisk til festlige lejligheder og sociale sammenkomster – selv en helt almindelig hverdagsaften kan fortrylles, når en uventet dessert bliver sat på bordet.   

Mangler du inspiration til gæstemenuens søde afslutning, så se med herunder, hvor vi har samlet vores lækreste desserter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har du ikke fået desserter nok?

Du kan finde mange flere af vores desserter her: Alle ISABELLAS' desserter

Hvis du imod al forventning er nået hertil uden at falde over en favoritdessert, behøver du ikke fortvivle. Ovre på spisbedre.dk findes en samling af mere end 900 fantastiske desserter. Går du først i gang med at kigge den liste igennem er det svært at løsrive sig igen. Det er på eget ansvar. Rigtig god fornøjelse!