Skærekage med kokos og citronfrosting

Antal: 
ca. 24 stykker
Det skal du bruge: 
Kage
450 g blødt smør
5 dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 usprøjtede citroner
6 æg
3 tsk. limoncello
7½ dl hvedemel
5 dl kokosmel
1 tsk. bagepulver
1 bradepande, ca. 18 x 30 cm
Citronfrosting
125 g blødt smør
6 dl flormelis
1 tsk. vaniljeessens
1 usprøjtet citron
400 g flødeost naturel
Pynt
50 g ristede kokosflager
Revet skal af 1 usprøjtet citron

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 180°.

  • Pisk smør, sukker og vaniljesukker cremet med en elpisker.

  • Rør revet citronskal i.

  • Pisk æg i 1 ad gangen.

  • Rør limoncello i.

  • Sigt hvedemel, kokosmel og bagepulver i dejen, og rør.

  • Fordel dejen i en form beklædt med bagepapir.

  • Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter.

  • Afkøl helt.

Citronfrosting:

  • Rør smør, flormelis, vaniljeessens, revet citronskal, citronsaft og flødeost sammen.

  • Fordel frostingen på kagen.

  • Pynt med kokos og citronskal.