Antal:
ca. 24 stykker
Det skal du bruge:
Kage
450 g blødt smør
5 dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 usprøjtede citroner
6 æg
3 tsk. limoncello
7½ dl hvedemel
5 dl kokosmel
1 tsk. bagepulver
1 bradepande, ca. 18 x 30 cm
Citronfrosting
125 g blødt smør
6 dl flormelis
1 tsk. vaniljeessens
1 usprøjtet citron
400 g flødeost naturel
Pynt
50 g ristede kokosflager
Revet skal af 1 usprøjtet citron
Sådan gør du:
-
Tænd ovnen på 180°.
-
Pisk smør, sukker og vaniljesukker cremet med en elpisker.
-
Rør revet citronskal i.
-
Pisk æg i 1 ad gangen.
-
Rør limoncello i.
-
Sigt hvedemel, kokosmel og bagepulver i dejen, og rør.
-
Fordel dejen i en form beklædt med bagepapir.
-
Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter.
-
Afkøl helt.
Citronfrosting:
-
Rør smør, flormelis, vaniljeessens, revet citronskal, citronsaft og flødeost sammen.
-
Fordel frostingen på kagen.
-
Pynt med kokos og citronskal.