Se også
Kager
Skærekage med kokos og citronfrosting
Få solen til at skinne over kagebordet med denne forårsfriske citronkage. En skøn kombination af citron og kokos i både kage og frosting, gør denne simple skærekage helt uimodståelig smagfuld og blød.
af Mai Knauer
15.03.2021
Foto: Columbus Leth.
0 personer
Kage
- 450 g blødt smør
- 5 dl sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 usprøjtede citroner
- 6 æg
- 3 tsk. limoncello
- 7½ dl hvedemel
- 5 dl kokosmel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 bradepande, ca. 18 x 30 cm
Citronfrosting
- 125 g blødt smør
- 6 dl flormelis
- 1 tsk. vaniljeessens
- 1 usprøjtet citron
- 400 g flødeost naturel
Pynt
- 50 g ristede kokosflager
- Revet skal af 1 usprøjtet citron
Sådan gør du:
-
Tænd ovnen på 180°.
-
Pisk smør, sukker og vaniljesukker cremet med en elpisker.
-
Rør revet citronskal i.
-
Pisk æg i 1 ad gangen.
-
Rør limoncello i.
-
Sigt hvedemel, kokosmel og bagepulver i dejen, og rør.
-
Fordel dejen i en form beklædt med bagepapir.
-
Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter.
-
Afkøl helt.
Citronfrosting:
-
Rør smør, flormelis, vaniljeessens, revet citronskal, citronsaft og flødeost sammen.
-
Fordel frostingen på kagen.
-
Pynt med kokos og citronskal.
Se også