Kager
Kager
Søde brombærsnitter
Prøv de forfriskende brombærsnitter som et godt alternativ til den klassiske hindbærsnitte. De er både smukke og smagsgode!
af Maja Ambech Vase
23.09.2016
Foto: Columbus Leth
Vi elsker alle hindbærsnitterne, men de kan laves i et hav af varianter. Denne forfriskende version med brombær smager himmelsk! Brombærsnitterne passer perfekt til kaffen på eftermiddagsbordet. Den søde smag af brombær kombineret med marcipan giver en fyldig og sød smag.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Det skal du bruge til brombærsnitter:
Ca. 10 snitter
Prøv også: Hindbærsnitter med kokos
Bunde:
- 150 g hvedemel
- 50 g flormelis
- 100 g marcipan
- 100 g koldt smør
- ½ æg
Fyld og pynt:
- 100 g flormelis
- Lidt vand
- Tørrede spiselige blomster
- Frysetørrede bær
- 100 g brombærsyltetøj
Lav din egen brombærmarlade, se opskrift her.
Sådan laver du brombærsnitter:
Bunde:
- Kom mel og flormelis i en skål. Riv marcipanen, og rør den i. Riv smørret, og smuldr det i dejen.
- Saml dejen med ægget, og form dejen til 1 kugle. Kom den på køl i 1 time.
- Rul dejen ud mellem 2 stykke bagepapir, så den er ca. 3 mm tyk. Udstik små cirkler på ca. 5 cm i diameter med en rund kageudstikker. Bag bundene ved 200° i 6-8 minutter. Lad dem køle helt af.
Fyld og pynt:
- Rør flormelis og vand til glasur, og kom glasuren på halvdelen af bundene.
- Pynt med tørrede blomster og frysetørrede bær. Kom brombærsyltetøj på den anden halvdel af bundene, og saml dem 2 og 2.
Mere inspiration: Lækre muffins med brombær