Se også
Brombær i haven? Lav din egen...
Brombærmarmelade - nem opskrift
Lav din egen brombærmarmelade - det er hurtigt og nemt, og så smager det meget bedre end det færdigkøbte. Du får opskriften her.
af Tine Edinger
21.03.2023
Foto: Columbus Leth.
Det skal du bruge
- 500 g brombær
- 400 g sukker
- 1 spsk. citronsaft
- Evt. atamon
Denne artikel indeholder sponsorerede links.
Sådan laver du brombærmarmelade
-
Hæld brombærrene i en gryde, og lad dem varme langsomt op, til frugtmassen koger. Lad bærrene koge i 5 minutter.
-
Hæld sukker i, og lad det koge i nogle minutter. Tag gryden af varmen, og rør citronsaft i.
-
Hæld marmeladen på skoldede syltetøjsglas, evt. skyllet med atamon. Luk med låg med det samme.
Se også
5 tips til hjemmelavet marmelade
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Brombær er et af sensommerens smukkeste bær. Deres smag kan variere fra det lidt småsure til det let søde, og de gør sig fantastisk i alt fra marmelader til smukke desserter pyntet med de friske, sortlilla bær. Vi har lavet søde lækkerier af de skønne bær.