Søde, Små kirsebærkager — gode til fest
Kan du heller ikke få nok af kombinationen af søde kager og friske bær, så er disse små kirsebærkager med glasur måske noget for dig. Server de feminine kager til dessert eller som en del af et overdådigt kagebord, og akkompagner dem med en kop kraftig sort te. Uanset hvad du vælger at servere dem til, bør du lave mange af dem - de smager nemlig så godt, at de ryger på nul komma fem.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Prøv også: Pink festkage med mørk chokolade- og kirsebærcreme
Små kirsebærkager
Antal: 20 stk.
- 50 g smør
- 2 æg
- 150 g rørsukker
-
200 g hvedemel
-
2 tsk bagepulver
-
1½ dl blendede syltede kirsebær
FÅ MERE INSPIRATION TIL SØDE FESTKAGER OG DESSERTER MED ISABELLAS!
Pynt:
- Flormelis
- Lidt vand
- Små sukkerkugler
Inspiration: Det perfekte kagebord
Sådan laver du små kirsebærkager:
-
Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
-
Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og kirsebær i dejen.
-
Fyld 20 små silikonerandforme eller 10 papirmuffinforme 2⁄3 op.
-
Bag kagerne i ca. 15 minutter ved 200°, hvis du laver minikager, eller ca. 25 minutter, hvis du laver muffins.
-
Lad kagerne afkøle på en rist.
-
Rør en glasur af flormelis og vand, og pynt kagerne med glasur og sukkerkugler.