5 slags konfekt med et twist
Jul rimer på marcipan, nougat og chokolade. Er du ikke bange for at prøve noget nyt, kan du tilsætte de klassiske ingredienser nye smage, der giver et frisk modspil til alt det søde.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
5 anderledes slags julekonfekt
Lav nem hvid fudge
Det er oplagt at lave blød karamel til konfektskålen. Det er nemt og lækkert. Her er det en hvid fudge med peanuts og tranebær. Få opskriften på hvid fudge:
Servér mandler i nougat – med kakao og lakrids
Mandler i nougat er bare så godt, det er mumset og slet ikke til at lade være at spise af, når først du kommer i gang. Her er det en version med lakridspulver blandet i kakaolaget. Vil du have opskriften?
Mandler i nougat med kakao og lakrids
Ultranemt: Chokoladebrud med chili og havsalt
Chokoladebrud er noget af det bedste, du kan lave til kaffen, fordi du helt selv kan bestemme, hvor store stykkerne skal være — bare de er små nok til at de passer i konfektskålen. Sådan et stykke chokolade er perfekt både til lækkersulten men også til gæstebordet.
Chokoladebrud med chili og havsalt
Havregrynskugler med nøddesmør
Klassikeren over dem alle. Havregrynskugler er fast tradition, men selv en gammel traver kan have brug for at blive piftet lidt op. Her er en lækker opskrift på en mere cremet variant af havregrynskuglerne.
Havregrynskugler med nøddesmør
Marcipanbrød med appelsinsnickers
Appelsinsnickers er i sig selv noget af det lækreste, men bruger du det i marcipanbrød så flyder hjertet over. De små skiver er helt perfekte til julens konfektskål.