Bolsjer med kirsebærsmag
Bolsjer er altid en succes! Og så er de faktisk ret sjovt at lave selv. Vi giver dig her en opskrift på bolsjer med kirsebærsmag, og så viser vi dig desuden, hvordan du let laver bolsjer trin for trin.
Vores bolsjer er kirsebærbolsjer, fordi de skal smage af jul. Men der er rigtig mange andre muligheder.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
I Matas, helsekost- og netbutikker kan du købe mange forskellige slags aromaer. I hobbybutikker kan du også købe komplette kit til bolsjefremstilling – dvs. med aromaer, druesukker, sukkertermometer m.v. Det gør det hele lidt nemmere.
Se også: Vild med bolsjer og andre søde sager? Prøv disse kransekager med abrikos og nougat
Det skal du bruge til dine bolsjer med kirsebærsmag:
Bolsjemasse:
- Lidt smagsneutral olie
- 1½ dl vand
- 5 dl sukker
- 1½ dl druesukker
Desuden:
- 2 ml rød frugtfarve
- 1 tsk. citronsyre
- 3 ml kirsebæraroma
Redskaber:
- Silikonemåtte
- Sukkertermometer
- Evt. sprøjte, der måler i ml
- Spartel af plastik eller dejskraber
Prøv også: Flødekarameller i mikroovn
Se med i galleriet, hvor vi guider dig til at lave bolsjer trin for trin.
Sådan laver du bolsjer:
Læs også: DIY: Lav en sød papirengel