Hjemmelavede Ferrero Rocher - den bedste opskrift

Hjemmelavede Ferrero Rocher har en sprød mælkechokoladeskal, små vaffelstykker og så er hasselnødden pakket smagslækkert i mælkechokoladeskal, blød nutellamidte, små vaffelstykker og en ristet hasselnød i midten af herligheden. r. De er det perfekte bud på en ny favorit i juleslikskålen!

Prøv også de fristende konfektstykker med dumlekaramel!

Hjemmelavede Ferrero Rocher

Tid: 45 minutter: Afkøling: I alt 1½ time. Antal: 25-30 stk.

Det skal du bruge:

  • 125 g hasselnødder
  • 150 g sprøde vafler med hasselnøddecreme
  • 175 g Nutella
  • ¼ tsk. salt
  • 200 g mælkechokolade

DIY: Sådan laver du en en sød papirengel

Sådan laver du hjemmelavede Ferrero Rocher:

  1. Rist hasselnødderne på en varm og tør pande i 5-8 minutter, til hin­derne begynder at løsne sig. Læg de varme ristede hasselnødder på et rent viskestykke, og gnid hinderne af. Afkøl nødderne. Tag 25-30 hele hasselnødder fra, og hak resten fint.
  2. Knus vaflerne til groft smulder med fingrene, og rør dem sammen med Nutella og salt. Sæt skålen i køleskabet i 30 minutter, så Nutellacremen bliver mere fast.
  3. Tag 1 tsk. af fyldet ad gangen, og form det til en kugle omkring en ristet hasselnød. Fortsæt på samme måde med resten af fyldet. Læg kug­lerne på et fad med bagepapir, og sæt dem i fryseren i 30 minutter.
  4. Hak mælkechokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Rør de hakkede hasselnødder i den smel­tede mælkechokolade.
  5. Dyp de kolde vaffel-Nutella-kugler enkeltvis i den smeltede nødde-chokolade, så de er helt dækkede, og sæt dem af på et skærebræt beklædt med bagepapir. Sæt kug­lerne i køleskabet i 30 minutter, til chokoladen er helt størknet.

TIP: Vaflerne, som er brugt i denne opskrift, er de smalle, aflange vafler, som man ofte fik som tilbehør til is før i tiden. De fås i ethvert supermarked.
 

Se også: Din guide til julemarkeder i hele landet