Opskrifter på julekonfekt
Konfekt

24 lækre opskrifter på julekonfekt

af Redaktionen. 1.12.2020
Hvis julen skal være ekstra god i år, har vi samlet vores bedste konfekt-opskrifter, der bringer nostalgi og julestemning med sig. Kast dig over de mange lækre opskrifter med masser af nyfortolkninger - måske der gemmer sig en ny favorit!

Marcipan, nougat og chokolade er noget, der virkelig kan få vores julebarometer helt op at ringe! Julekonfekt både smager godt og er hyggeligt at lave. Vi har samlet nogle af de bedste opskrifter på konfekt, som vi garanterer, giver knas, velsmag og et ekstra skud julestemning!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

24 opskrifter på julekonfekt

Sådan opbevarer du konfekt

Følg disse 4 tips, hvis du vil undgå kondensdannelse og misfarvninger - og samtidig forlænge holdbarheden,

  1. Konfekten har en holdbarhed på ca. 3 uger, hvis du opbevarer den tørt og køligt.
  2. Stil ikke konfekten på køl med det samme, efter den er lavet. Temperaturforskellen bør ikke være på mere end 10 grader, når du stiller konfekten ind, da temperaturskiftet ellers vil danne kondens.
  3. Den bedste opbevaringsmetode for konfekt er i en tætsluttet beholder ved omkring 12 grader. Alternativt kan du placere beholderen i din grøntsagsskuffe i køleskabet.
  4. Tag konfekten ud af køleskabet en halv time, før den skal serveres, og behold låget på for at undgå kondens.

Læs mere om opbevaring af de forskellige former for konfekt her.