Mad

Lær af kokkene

Når du booker et Chef’s Table sidder du så tæt på kokkene, at du kan se, hvordan de arbejder med råvarerne.
af Lene Lykke Hovmand Foto Kokkeriet 3.05.2013

Vidste du, at flere danske gourmetrestauranter har taget trenden Chef's Table til sig. Når du booker et Chef's Table sidder du så tæt på kokkene, at du kan se, hvordan de arbejder med råvarerne og med professionelt grej som fx moderne intuitive kogesektioner, hvor de skubber gryderne rundt imellem forskellige varmezoner.

Mange topkokke og restauranter samarbejder med producenter af udstyr og er nogen gange med til at designe produkterne, så de lever op til de krav, der er til både betjening, hastigheder og specielle funktioner som eksempelvis dampovn og dybstegning.

Eksempelvis leverer Electrolux udstyr til over halvdelen af alle Michelin-restauranter i Europa og har suget inspiration til sig fra de professionelle kokke til kollektionen Inspiration Range, som private kan købe til eget køkken. De leverer bl.a. til gourmetrestauranten Ti Trin Ned i Fredericia, hvor værtsparret Mette og Rainer Gassner ved Chef's Table giver dig indblik i hvordan retterne bliver til og viser deres strømlinede køkken frem. Læs mere om restauranten på www.titrinned.dk.

Chef's table er den perfekte oplevelse hvis du og din partner elsker god mad og er nysgerrige på teknikkerne og metoderne, der ligger bag. Du kan også booke et chef's table hos bl.a. Kokkeriet og på Balcony Hotel på Bella Sky i København.

www.kokkeriet.dk, www.bellaskycomwell.dk