Mad

Ny madtrend: Krydrede eclairs

Chokolade eclairs er ude. Den delikate spise er blevet født på ny i en krydret variant.
af Line Hvid 4.05.2010

Hvis 2009 var året for de amerikanske cupcakes, så tegner 2010 ifølge den engelske avis The Daily Mail til at blive året for den franske spise eclairs.

Men før du begynder at savle over vandbakkelsen med chokolade, så bør du nok vide, at den nye trend har fået et meget kontroversielt twist.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Glem alt om chokolade og fløde. Dette års mest fashionable eclairs er fyldt med cremet ricotta-ost og basilikum samt krabbekød og creme fraiche. Et über trendy hotel i London serverer endda en Veuve Clicquot champagne-ECLAIR, hvor der medfølger et gratis glas champagne.

Det er måske franskmændene, som har opfundet den søde eclair-kage i det 19. århundrede, men det er det britiske hotel The Arch i London, som står bag den store eclair-revolution. For det er her, mange af de mest aparte krydrede eclairs serveres til Londons fashionable damer.

The Arch serverer de trendy eclairs i sin stilfulde Martini Bar, og den nye snack giver bestemt cocktaildrikkerne noget kontroversielt at tygge på.