Se også
Salat
Aspargessalat med daddeltomater
Få opskrifter til en lækker salat med asparges blandet med daddeltomater og fetaost.
af Marie Melchior
8.05.2021
Foto: Betina Hastoft. Regi: www.housedoctor.dk, www.bungalow.dk og www.brostecopenhagen.com
Aspargessalat
- 2 bundter grønne asparges
- ½ kg daddeltomater
- 1 bundt bredbladet persille
- 3 spsk gode oliven uden sten
- 180 g feta
- 6 spsk god olivenolie
Aspargessalat med daddeltomater
Skær enderne af aspargeserne, og kasser dem. Kog aspargeserne i 3-4 minutter i spilkogende vand. Hæld vandet fra, og afkøl aspargeserne med iskoldt vand, så de bevarer den flotte grønne farve. Skær herefter aspargeserne i mindre stykker. Halver daddeltomaterne. Skyl og tør persillen, og hak den fint. Vend asparges, daddeltomater og persille sammen i en salatskål. Smuldr feta udover, og drys med oliven. Hæld til sidst olivenolien over salaten.