Aspargessalat med daddeltomater

Aspargessalat med daddeltomater

Aspargessalat - det skal du bruge
2 bundter grønne asparges
½ kg daddeltomater
1 bundt bredbladet persille
3 spsk gode oliven uden sten
180 g feta
6 spsk god olivenolie

Aspargessalat - sådan laver du den
Skær enderne af aspargeserne, og kasser dem. Kog aspargeserne i 3-4 minutter i spilkogende vand. Hæld vandet fra, og afkøl aspargeserne med iskoldt vand, så de bevarer den flotte grønne farve. Skær herefter aspargeserne i mindre stykker. Halver daddeltomaterne. Skyl og tør persillen, og hak den fint. Vend asparges, daddeltomater og persille sammen i en salatskål. Smuldr feta udover, og drys med oliven. Hæld til sidst olivenolien over salaten.

MENU

Forret
Røget laks med fennikelsalat og speltbrød

Hovedret
Urtefarseret kalkunbryst med peberrodscreme, saltbagte kartofler og aspargessalat med daddeltomater

Dessert
Primadonna-ost med sirupsnødder, pære og speltbrød
og citronkage.